Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:12 μμ
Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 19:48

Πετράκης: «Είμαι σε μία πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο και τον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκπομπή Real sports με τους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη μίλησε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Στα Play Outs, η ομάδα έβγαλε την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορούσε και σωθήκαμε. Ήταν δουλειά όμως που έγινε σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κατά γενική ομολογία δεν πήραμε σε πολλές περιπτώσεις αυτά που αξίζαμε. Ήταν επιθυμία μου να συνεχίσω στον Παναιτωλικό και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό επιτεύχθηκε».

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον κράτησε στο Αγρίνιο, τόνισε:

«Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας και τον κ. Κωστούλα. Έχω ένα πολύ καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι πρόθυμοι να δουλέψουν και να εξελιχθούν. Είμαι σε μία πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο και τον Παναιτωλικό. Έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις και προϋποθέσεις που μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Όλα αυτά είναι σπουδαία για μένα, για τον τρόπο που θέλω να δουλεύω. Ήταν επιθυμία μου να μείνω».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 253 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News