Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 19:09

Christmas story | Η διάσημη ιστορία του Σκρούτζ παραλλάσσεται και γίνεται "Σπαταλούτζ" | Mariava

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μαρία Βαρδαλαχάκη & ο Πέτρος Φυτιλάς συναντιούνται τηλεοπτικά μετά από χρόνια για την δημιουργία της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας "Σπαταλούτζ" που είναι παραλλαγή της διάσημης ιστορίας "Σκρουτζ".

Η δεκάλεπτη ιστορία θα φιλοξενηθεί στο κανάλι του Youtube "Mariava" και σε σύνολο τηλεοπτικών σταθμών μέσω της BRAND.Οι πρωταγωνιστές εύχονται καλές γιορτές μέσα από αυτό το comedy video.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: Αυτό που έπαθε ο Σκρούτζ ήταν πολύ λίγο σε αυτό που συνέβει στον Σπαταλούτζ.Η διάσημη ιστορία του Σκρούτζ παραλλάσσεται και γίνεται "Σπαταλούτζ" που είναι ακριβώς το αντίθετο...όχι τσιγκούνης αλλά σπάταλος.Η Νεραϊδέλ αναλαμβάνει να τον αλλάξει και αντί για φαντάσματα του στέλνει νεράιδες.

Παίζουν: Νεραϊδέλ (Μαρία Βαρδαλαχάκη) & Σπαταλούτζ (Πέτρος Φυτιλάς-συμπαρουσιαστής της Mariava στην εκπομπή THE GAME live & σκηνοθέτης)

 

Διαβάστηκε 1062 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.