Σάββατο, 18η Μαίου 2024  12:29 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 10:58

Διακοπή ύδρευσης του Μεσολογγίου. Καταστράφηκαν οι σιδηροσωλήνες που τροφοδοτούν την πόλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διακοπή ύδρευσης του Μεσολογγίου, καθώς καταστράφηκαν οι σιδηροσωλήνες που τροφοδοτούν την πόλη, ανακοίνωσε χθες βράδυ ΔΕΥΑ Μεσολογγίου

Οι έντονες βροχοπτώσεις και τα ορμητικά νερά στον Εύηνο ποταμό, είχαν σαν αποτέλεσμα, να καταρρεύσει η σιδερένια γέφυρα του ΟΣΕ, πάνω στην οποία εδράζονται σιδηροσωλήνες νερού, από τις γεωτρήσεις προς την δεξαμενή που υδροδοτεί την πόλη. Οι σιδηροσωλήνες έσπασαν και πλέον η δεξαμενή τροφοδοτείται από μια μόνον σωλήνα.Παρακαλούμε για περιορισμένη χρήση του νερού έως ότου αποκατασταθεί η κανονική υδροδότηση.

Επίσης μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή μας παρατηρήθηκε θολότητα του νερού των γεωτρήσεων που υδροδοτούν την ζώνη του Μεσολογγίου. Μέχρις ότου ολοκληρωθεί η υγειονομική αναγνώριση και επιθεώρηση των εγκαταστάσεων μας στον Εύηνο ποταμό καλούνται οι κάτοικοι των περιοχών Μεσολογγίου, Άγ. Θωμά, Αγριλιάς, Ρετσίνων, Μουσούρων και Ελληνικών να μην χρησιμοποιούν το νερό για πόση ή μαγείρεμα. Με νεώτερη ανακοίνωσή μας θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των αναλύσεων και για την ασφαλή χρήση του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.

Μεσολόγγι 11-12-2021

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 283 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.