Κυριακή, 19η Μαίου 2024  3:42 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 18:49

Παράταση στις προσκλήσεις του «Φιλόδημος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΥΠ.ΕΣ. εξέδωσε Τροποποιήσεις σε Προσκλήσεις Δράσεων του Προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, με τις οποίες παρατείνεται η διάρκεια υλοποίησης των δράσεων αυτών έως 31 Δεκεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, εκδόθηκαν οι εξείς τροποποιήσεις:

α) ΥΠ.ΕΣ. 88422/30.11.2021: 2η Τροποποίηση επιχορήγησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών»

β) ΥΠ.ΕΣ. 88453/30.11.2021: 4η Τροποποίηση Πρόσκλησης ΙΧ για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

γ) ΥΠ.ΕΣ. 88462/30.11.2021: 5η Τροποποίηση Πρόσκλησης VIII για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας».

δ) ΥΠ.ΕΣ. 88495/30.11.2021: 7η Τροποποίηση Πρόσκλησης VΙ για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI» στον άξονα προτεραιότητας:«Τοπική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος» με τίτλο : «Σύνταξη / Επικαιροποίηση Γενικών Σχεδίων Ύδρευσης (Masterplan) και Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων Ασφάλειας Νερού».

ε) ΥΠ.ΕΣ. 88536/30.11.2021: 7η Τροποποίηση Πρόσκλησης Ι για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας:«Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο : «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».

στ) ΥΠ.ΕΣ. 88542/30.11.2021: 7η Τροποποίηση Πρόσκλησης V για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

Τις τροποποιήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ

www.myota.gr

Διαβάστηκε 401 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.