Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  7:17 πμ
Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 10:13

Στην Ανάληψη & το Θέρμο αντιπροσωπεία απο την Αλβανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιπροσωπεία του Δήμου DAJSZADRIMES με επικεφαλής την Δήμαρχο κ. Majlinda Milioti θα επισκεφτεί την Ανάληψη και το Θέρμο το Μάρτιο στο πλαίσιο του FORUM ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ που θα διοργανωθεί από 11-13 Μαρτίου στο Θέρμο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ΄΄.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Λοϊζος τις προηγούμενες 4 ημέρες βρέθηκε στην Αλβανία όπου συναντήθηκε με την Δήμαρχο και οριστικοποιήσανε το πρόγραμμα επισκέψεως. Επίσης είχε την δυνατότητα να επισκεφτούν τοπικές μονάδες παραγωγής και αξιοθέατα της περιοχής.
΄΄προσπαθούμε να προβάλλουμε το τόπο μας και να τον αναδείξουμε, η περιοχή μας μπορεί να γίνει κέντρο επισκεψiμότητας  και να ζωντανέψει οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε για αυτό με όρεξη και μεράκι...΄΄ 
Διαβάστηκε 641 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 10:19
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News