Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 19:45

Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ισμήνη ανοίγουν επιχείρηση στη Μάνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία ευχάριστη εξέλιξη έρχεται για να φέρει χαρά σε αρκετούς πρωταγωνιστές. Η Μυρτάλη και η Ισμήνη έρχονται όλο και πιο κοντά στην γη της ελιάς, με τον Λυκούργο να παίρνει μία ανάσα αισιοδοξίας.

Η κόρη του έχει περάσει πολύ δύσκολα και θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη. Η Μυρτάλη και η Μαρίνα είναι η καλύτερη παρέα για το παιδί του, το οποίο ξεσκάει κάνοντας βόλτες στη Μάνη, αδιαφορώντας για τα κουτσομπολιά που ακούει.

Η Μυρτάλη έχει βρει δύναμη στο πλευρό της, όπως αντίστοιχα και η Ισμήνη. Μαζί κάνουν συζητήσεις για τη ζωή τους, αλλά και για το μέλλον. Μία νέα επιχειρηματική ιδέα είναι έτοιμη να ανθίσει στη Μάνη. Τί σχεδιάζουν οι δύο πρωταγωνίστριες;


Μία νέα φιλία γεννιέται

Η Μυρτάλη εκφράζει τις ανησυχίες της για το μέλλον. Μετά την άρνηση του Ισίδωρου να της παραχωρήσει ένα μέρος της περιουσίας, αισθάνεται φύλλο στον άνεμο. Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη θέλει να σταθεί ξανά στα πόδια της, χωρίς να εξαρτάται από τον πρώην της.

Έτσι, όλα οδηγούν τις δύο ηρωίδες στο νέο τους, τεράστιο βήμα. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη ανοίγουν τη δική τους επιχείρηση, στην γη της ελιάς. Η αγάπη τους για τα καλλυντικά είναι τεράστια.


Μία μικρή εταιρεία καλλυντικών θα κάνει τα βήματά της, προσελκύοντας -για αρχή- τις γυναίκες της Μάνης. Αγνά συστατικά, φυτικά και μία δουλειά βασισμένη στο μεράκι και στην αγάπη για το αντικείμενο.

Ο Λυκούργος θα στηρίξει το βήμα τους αυτό. Μία νέα φιλία και συνεργασία γεννιέται.

youfly.com

Διαβάστηκε 735 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.