Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  5:25 πμ
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 14:44

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συμμετέχει στην εκστρατεία τουριστικής προβολής της πόλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης της πόλης σε τουριστικό επίπεδο, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου κατασκεύασε και θα μοιράσει στις επιχειρήσεις – μέλη του που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα αυτοκόλλητα με το σλόγκαν «Γνωρίστε το Μεσολόγγι» και το λογότυπο του visitmes.gr.

Τα εν λόγω αυτοκόλλητα κατασκευάστηκαν σε τρεις εκδόσεις, με φόντο τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες τοπίων του Μεσολογγίου.

Οι επιχειρηματίες θα μπορούν να τοποθετούν τα αυτοκόλλητα πάνω σε δέματα παραγγελιών που αποστέλλουν σε άλλες περιοχές της χώρας, σε μία από κοινού προσπάθεια να διαφημίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας και να προσελκύσουμε όσο το δυνατό περισσότερους επισκέπτες σε αυτόν.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην ανάδειξη της πόλης μας από τουριστικής άποψης και θα συνεχίσει να αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον, με την προσδοκία να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις και από άλλους φορείς της περιοχής.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 443 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News