Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 00:19

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Στις 5 Νοεμβρίου ανοίγουν τα ραντεβού για τη 2η δόση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 5 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα ραντεβού της 2ης δόσης του εμβολίου, όσων είχαν εμβολιαστεί με το Johnson & Johnson. H 2η δόση θα πραγματοποιηθεί είτε με το ίδιο εμβόλιο είτε με mRNA.

Στην ενημέρωση για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα, ο Μάριος Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε το άνοιγμα της πλατφόρμας για. Τη δεύτερη δόση – για όσους είχαν εμβολιαστεί με Johnson & Johnson – μπορούν να την κάνουν εφόσον έχουν περάσει δύο μήνες από τον αρχικό εμβολιασμό.

Η 2η δόση, όπως ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, θα γίνεται με το ίδιο εμβόλιο ή με κάποιο mRNA (αρχικά με Pfizer και στη συνέχεια θα προστεθεί και το Moderna).

Η πλατφόρμα για τα ραντεβού της 2ης δόσης ανοίγει για όλους, δίχως να υπάρχουν ηλικιακά κριτήρια, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα σταλεί SMS στους πολίτες.

newsbeast.gr

Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.