Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:16 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 19:10

Από τις πιο «κερδισμένες» ομάδες της σεζόν Παναιτωλικός και ΟΦΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίπαλοι προσεχώς Παναιτωλικός και ΟΦΗ, δύο από τις πιο «κερδισμένες» ομάδες της νέας σεζόν στη Super League.

Αν συγκρίνουμε τα φετινά αποτελέσματα των ομάδων με τα αντίστοιχα πέντε ματς της περυσινής σεζόν διαπιστώνουμε ότι ο Βόλος και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν τη μεγαλύτερη διαφορά σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής, καθώς βρίσκονται στο «+6» και στο «-8» αντίστοιχα.

Φτάσαμε στην πρώτη διακοπή της σεζόν για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten και το πρωτάθλημα θα σταματήσει στην 5η αγωνιστική λόγω υποχρεώσεων σε επίπεδο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Το εγχείρημα φυσικά και δεν είναι 100% αντιπροσωπευτικό, αφού εκτός όλων των άλλων πέρσι στην κατηγορία υπήρχε η ΑΕΛ και φέτος τη θέση της πήρε ο Ιωνικός.

Στο «+6», σε σχέση με πέρσι, ο Βόλος που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και το «-8» ο Αστέρας Τρίπολης, που την περασμένη χρονιά είχε μπει στα Play Offs, αλλά στην τρέχουσα δεν έχει ακόμη κερδίσει.

Πάμε να δούμε τι ισχύει για τον Παναιτωλικό, αλλά και τον προσεχή του αντίπαλο τον ΟΦΗ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (+3)
Στους μέχρι στιγμής κερδισμένους της σεζόν είναι και ο Παναιτωλικός, παρότι τα 4 από τα 5 φετινά του αποτελέσματα είναι ίδια με πέρσι (ισοπαλίες με Αστέρα στο Αγρίνιο και στη Λαμία, ήττες από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Η διαφορά έγκεινται στο ότι πριν από μερικές εβδομάδες έφυγε νικητής από το Περιστέρι όπου την περασμένη σεζόν έχασε και για αυτό τα «καναρίνια» βρίσκονται στο «+3».

ΦΕΤΟΣ
Αστέρας Τρ. 0-0
Ατρόμητος* 2-1
ΠΑΟΚ 0-1
Λαμία* 2-2
ΑΕΚ 1-3
Σύνολο: 5

ΠΕΡΣΙ
Αστέρας Τρ. 1-1
Ατρόμητος* 0-2
ΠΑΟΚ 1-3
Λαμία* 0-0
ΑΕΚ 0-2
Σύνολο: 2

ΟΦΗ (+4)

Από τις πλέον κερδισμένες ομάδες της σεζόν είναι μέχρι στιγμής οι Κρητικοί, παρότι η διακοπή τους βρήκε χωρίς νίκη. Παρόλα αυτά έχουν μόνο 1 ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπου έχασαν και την περασμένη χρονιά.

Στον αντίποδα οι 4 ισοπαλίες που πήραν στα προηγούμενα παιχνίδια τους (με Αρη, ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης εντός) είναι σε αγώνες που τη σεζόν 2020/21 έχασαν χωρίς μάλιστα να βρουν δίχτυα και αυτόματα το «ταμείο» τους βρίσκεται ήδη στο «+4».

ΦΕΤΟΣ
Αρης* 0-0
ΑΕΚ 3-3
Αστέρας Τρ. 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα* 1-1
ΠΑΟΚ 0-3
Σύνολο: 4

ΠΕΡΣΙ
Αρης* 0-1
ΑΕΚ 0-2
Αστέρας Τρ. 0-1
ΠΑΣ Γιάννινα* 0-1
ΠΑΟΚ 0-3
Σύνολο: 0

Με * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.