Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 16:51

Τι είναι το vanilla sex που έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο όρος vanilla σεξ χρησιμοποιείται για να περιγράψει το σεξ σε σχέση, χωρίς βίτσια, φετίχ, αξεσουάρ.

Και ενώ πολλοί πιστεύουν πως το vanilla σεξ είναι συνώνυμο του τέλματος στο κρεβάτι και της συνήθειας οι ειδικοί επιμένουν πως παραμένει το πιο ικανοποιητικό είδος σεξ για τα ζευγάρια σε σχέση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με μερικά τρικ...

Αξιοποιήστε την ακοή

Έχει αποδειχθεί, ειδικά για τις γυναίκες πως είναι πολύ διεγερτικό να της μιλάς την ώρα της ερωτικής πράξης. Ψιθύρισε της κομπλιμέντα για το σώμα της, πες της όσα θες να κάνεις, τις φαντασιώσεις σου ότι μπορεί να συνεισφέρει σε αύξηση της θερμοκρασίας.

Φτιάξτε φαντασιώσεις και παίξτε τους ρόλους

Μπορεί να μην είναι ανοιχτά τα μπαρ και τα εστιατόρια, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη φαντασία σας να οργιάσει. Παίξτε παιχνίδι ρόλων περιγράψτε την εξέλιξη της βραδιάς, κάντε το εικόνα και θα δείτε ότι πιάνει όσο και η ρεαλιστική version.

Αξιοποιήστε το όπλο του μασάζ

Προσφέρει οικειότητα, διεγείρει τις ερωτογόνες ζώνες και οι ψυχολόγοι κάνουν λόγο ότι αυτή η συνήθεια οδηγεί σε οικειότητα και απελευθέρωση.

Χρησιμοποιήστε όλα τα δωμάτια

Καραντίνα και παραμονή στο σπίτι δεν σημαίνει μόνιμο σεξ στη κρεβατοκάμαρα...Βάλτε στο παιχνίδι όλα τα δωμάτια και θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεσή σας.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1929 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.