Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:06 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 18:08

Klea Jaku "Εδώ μην γυρίσεις" δείτε το νέο video clip της 16χρονης τραγουδίστριας !

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Klea Jaku… είναι μόνο 16 χρονών και έχει ήδη κυκλοφορήσει
πέντε (5) digital singles σε 2 χώρες…

 
Η Klea Jaku, είναι μία νέα και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνις, γεννημένη στην Αθήνα με καταγωγή από την Αλβανία. Από μικρή ηλικία αγαπούσε να τραγουδάει και ένα από τα πρώτα της μουσικά ερεθίσματα,της ήρθε από την  θεία της, η οποία είναι τραγουδίστρια.

Πριν από λίγες μέρες (9 Σεπτέμβριου 2021), η Klea  κυκλοφόρεί το πρώτο της digital single στην Ελληνική γλώσσα, με τον τίτλο «Εδώ μην γυρίσεις» και στο οποίο υπογράφει τόσο τον στίχο, όσο και την μουσική.
Η παραγωγή έγινε στο Bill K Studio Athens και την ψηφιακή κυκλοφορία και διανομή ανέλαβε η Voca Records. Την επιμέλεια προβολής και προώθησης, ανέλαβε ο Παύλος Χριστοδούλου με την ομάδα του.

Μπορείτε το video clip του digital single “Εδώ μην γυρίσεις» 


Σήμερα βρίσκουμε την Klea, σε ηλικία 16 χρονών, παράλληλα με το σχολείο, πάντα με την υποστήριξη των γονιών της, να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, κυνηγώντας το όνειρό της.
Στο μουσικό της κανάλι στο Youtube, παρουσιάζει την δουλειά της, τόσο τις επίσημες κυκλοφορίες της και τα video clips, όσο και covers που διασκευάζει, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους συνδρομητές (subscribers). Υποστηρίξτε, την προσπάθειά της με μια εγγραφή στο μουσικό της κανάλι,
ακολουθώντας το link : https://bit.ly/3AlG54E

 
Voca Records - Greece
Εδώ, αγαπάμε την καλή μουσική...
email : pavlos.christodoulou@icloud.com
Διαβάστηκε 3564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία