Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:15 πμ
Σάββατο, 02 Απριλίου 2016 01:48

Δράσεις του «Lets do it» στο δασάκι της Κλείσοβας και στο Διόνι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου συμμετέχει φέτος στην Διοργάνωση «Let’s Do It» διοργανώνοντας την Κυριακή 17 Απριλίου Εθελοντικό Καθαρισμό από το Δασάκι της Κλείσοβας έως το Παρατηρητήριο του Φ.Δ./Λ.Μ.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου, την Άτυπη ομάδα πολιτών Saltsinistas καθώς και την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Μετά το πέρας της Δράσης θα ακολουθήσει Ορνιθοπαρατήρηση εθελοντών από το Παρατηρητήριο του Φ.Δ./Λ.Μ. παρουσία στελεχών του Φορέα & της εθελοντικής ομάδας «Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου».
Το κάλεσμα είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε ομάδα ή ιδιώτη θέλει να συμμετάσχει.
Νερό, καπέλο και κιάλια κρίνονται απαραίτητα.
Την ίδια μέρα στις 17 Απριλίου στο Διόνι Κατοχής θα διοργανωθεί εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας η οποία βρίσκεται στις εκβολές του Αχελώου. Η παραλία είναι εξαιρετικής ομορφιάς, βρίσκεται ακριβώς πάνω στο πέρασμα πλοίων για τα νησιά Ιονίου και Ιταλία και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να καθαριστεί.
«Συμμετέχουμε στα πλαίσια της Πανελλαδικής Εθελοντικής Δράσης Lets do it Greece. Θα έχουμε γάντια και σακούλες για την συλλογή σκουπιδιών. Η περιοχή αυτή είναι εξαιρετικής σημασίας μιας και προστατεύεται από τις συνθήκες Natura και Ραμσάρ και έχει εξαιρετικά σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Σας περιμένουμε στις 11 το πρωί εκεί. Περαιτέρω πληροφορίες για την διοργάνωση θα ανακοινωθούν εδώ και σε ΜΜΕ…» αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση στο facebook.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2215 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News