Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 13:37

Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν – “Παγωμένοι” στο Διαφάνι από την επιβολή της Χούντας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς, Άγριες Μέλισσες, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό. Στη νέα σεζόν, οι ήρωες θα μεταφερθούν χρονικά την περίοδο της Χούντας και στην τελευταία σκηνή του teaser τους βλέπουμε να το μαθαίνουν «παγωμένοι».

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των Άγριων Μελισσών ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους.
Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε. Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο. Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα. Ένας άντρας έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα.

tlife.gr

Διαβάστηκε 640 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.