Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022  1:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 20:42

Κράτος Δολοφόνος - Κοινωνία Βιασμένη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

- ΕΑΝ καθίσουμε και αναλύσουμε σε βάθος και όχι επιφανειακά τα όσα μάς συμβαίνουν σήμερα, τα όσα διαδραματίζονται γύρω μας, στη γειτονιά μας και στην κοινωνία ολόκληρη, σίγουρα θα εκπλαγούμε δυσάρεστα. Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο που, λόγω συνήθειας απ' την επανάληψη, δεν αντιδρούμε καν στην κακοποίηση και το βιασμό μας απ' το κράτος, ούτε έχουμε συνειδητοποιήσει το ποιος μάς δολοφονεί καθημερινά και κατά συρροή. Το ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι μας, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί ενός εγκλήματος διαρκείας, ακόμα χειρότερου και απ' τα εγκλήματα πολέμου που βρίσκονται στην επικαιρότητα...

- ΞΕΡΟΥΜΕ αλήθεια τι σημαίνει βιασμός και ποιες οι συνέπειές του για μετά;; Στην καθημερινότητα βγαίνουν στον αέρα, λίγοι όμως βιασμοί, οι οποίοι αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό, στην ουσία όμως είναι αμέτρητοι. Όσοι "πουλάνε" φυσικά, για να βγουν στα πάνελ και κάποιοι ειδικοί να μάς πληροφορήσουν απλά για τις συνέπειες τέτοιων πράξεων όσον αφορά τα θύματα και για μια ολόκληρη ζωή. Ε, λοιπόν, τις ίδιες επιπτώσεις έχουμε και εμείς οι πολίτες μετά το βιασμό μας (χωρίς εισαγωγικά) απ' το κράτος και τις υπηρεσίες του. Από μία συμμορία βιαστών και συνεργών τους.

- ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ του δικού μας βιασμού που άρχισε δεκαετίες πριν με κλεπτομανείς πολιτικούς που "έφαγαν" το καταπέτασμα και ολοκληρώθηκε με τα μνημόνια και την εξαθλίωσή μας, τώρα τα τελευταία 3-4 χρόνια τίς νιώθουμε πραγματικά στο πετσί μας και στον ψυχισμό μας. Με κανάλια και δημοσιογράφους νταβατζήδες στην υπηρεσία των "αρίστων"! Οι οποίοι, απατεώνες, καθημερινά μάς βομβαρδίζουν με μοναδικές "ειδήσεις" που τρομοκρατούν και μόνο! Ξεκίνησαν με την πανδημία και τα εμβόλια, συνέχισαν με τον πόλεμο και μ' ένα ανελέητο μαστίγωμα με face news, δίχως καμία άλλη είδηση! Και, σα "ρεζέρβα", μπας και ξεμείνουν από "υλικό", έφεραν στο προσκήνιο και τη "Μήδεια' της Πάτρας, λες και είναι η πρώτη ή η τελευταία, με στόχο και σκοπό να μάς τήν προσφέρουν ως βορά εκτόνωσης του συσσωρευμένου θυμού που έχουμε μέσα μας. Και, απ' ό,τι φαίνεται, θα έχει πολλή συνέχεια, μπορεί και μέχρι τις εκλογές! Λες και θέλουν οι άχρηστοι αυτοί να σκεπάσουν τα δικά τους αίσχη, τις δικές τους δολοφονίες, αυτών που αυτοκτονούν, άλλων που λιμοκτονούν, ρίχνοντάς μας στο δικό τους "Καιάδα", της λησμονιάς, της μούγκας, της εξαφάνισης...

- ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ;; Ήδη μάς προετοιμάζουν για μεγαλύτερη φτώχεια! Εξαιτίας του πολέμου τάχα μου! Για τον οποίο πόλεμο, υπεύθυνος είναι, για πρώτη φορά, κάποιος άλλος εκτός των ΗΠΑ και του εκάστοτε "πλανητάρχη"! Αυτούς που γνωρίζαμε ως τώρα..

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 233 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 00:57
Κώστας Παπαδόπουλος

Είναι συνταξιούχος δάσκαλος στο επάγγελμα και με γνώσεις ψυχολογίας. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο - εφημερίδες και site - τα τελευταία χρόνια συνεχώς και σχολιάζει την επικαιρότητα. Ως "ενεργός" πολίτης, ενδιαφέρεται για τα κοινά και σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό, εκφράζοντας πάντα τις απόψεις του, αντικειμενικά και χωρίς κομματική ταυτότητα.

www.facebook.com/profile.php?id=100005493399667
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα