Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:52 μμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 18:07

Love is love: 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Ο έρωτας δεν έχει ηλικία” είναι μια ατάκα που ακούμε συχνά να λένε πολλοί και θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Άλλωστε, υπάρχουν ουκ ολίγες έμπρακτες αποδείξεις διάσημων ζευγαριών που μπορούν να επιβεβαιώσουν περίτρανα το παραπάνω statement, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά full in love ζευγάρια με μεγάλο age gap
Γιώργος Βογιατζής – Νάντια Σκόριτς

Ο 75χρονος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του “Ιωσήφ” στη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένος με τη σέρβικης καταγωγής καλλονή, που είναι 35 χρόνια νεότερή του και επίσης ηθοποιός.

Νίκος Γαλανός – Έλενα Σαγανά

Ο 75χρονος γοητευτικός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έχει 30 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του, που είναι σύμβουλος πωλήσεων σε εταιρεία αυτοκινήτων.

Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα

Ο 65χρονος εφοπλιστής είναι παντρεμένος με την 28χρονη καλλονή που έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης, με τους δυο τους να έχουν 37 χρόνια διαφορά, ενώ έχουν αποκτήσει και μία κόρη.

Γιώργος Οικονόμου – Κυβέλη Μελετοπούλου

32 χρόνια έχουν διαφορά ο 68χρονος εφοπλιστής και η 36χρονη σκηνοθέτης, με την οποία έχει αποκτήσει το έκτο του παιδί. Να αναφέρουμε ότι η Κυβέλη ήταν κολλητή φίλη της κόρης του.

Donald – Melania Trump

Ο πρώην πλανητάρχης είναι 74 ετών, γεγονός που τον καθιστά 23 χρόνια μεγαλύτερο από τη σύζυγό του, Melania, που είναι 51 ετών.

Woody Allen – Soon-Yi Previn

Ο 85χρονος σκηνοθέτης και η 50χρονη σύζυγός του έχουν 35 χρόνια διαφορά, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood. Πιο συγκεκριμένα, η 50χρονη ήταν η υιοθετημένη κόρη του με την Mia Farrow, ενώ οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει δυο κόρες.

Clint Eastwood – Christina Sandera

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης είναι 90 ετών και έχει 34 χρόνια διαφορά από την όμορφη σύντροφό του που εργαζόταν ως hostess.

Alec – Hilaria Baldwin

O 63χρονος star είναι 26 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό του που εργάζεται ως καθηγήτρια Yoga. Η 37χρονη Hilaria Thomas και ο ηθοποιός έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, ενώ εκείνος έχει ακόμη μια κόρη από τον πρώτο γάμο του με την Kim Basinger, την Ireland.

Kitty Spencer – Michael Lewis

Η πανέμορφη ανιψιά της Diana είναι 39 ετών και πρόκειται να παντρευτεί τον 62χρονο κροίσο Michael, με τη διαφορά ανάμεσά τους να αγγίζει τα 32 έτη.

Michael Douglas – Catherine Zeta- Jones

25 χρόνια διαφορά για τον 76χρονο ηθοποιό και την αγαπημένη του με την οποία μετρούν 20 χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

missbloom.gr

Διαβάστηκε 836 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.