Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 15:13

Αναστέλλεται η μουσική εκδήλωση «Νύχτες με Πανσέληνο» με την Μιρέλα Πάχου στην Πλευρώνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λόγω των μεγάλων πυρκαγιών, που ξέσπασαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και σε ένδειξη σεβασμού προς τους πληγέντες, τόσο στην Π.Δ.Ε. όσο και στο σύνολο της χώρας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος αναστέλλει την πρoγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Αυγούστου μουσική εκδήλωση «Νύχτες με Πανσέληνο» με την κα Μιρέλα Πάχου στην Πλευρώνα, μετά από γνωστοποίηση σχετικής απόφασης περί αναστολής πολιτιστικών εκδηλώσεων του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Δυτικής Ελλάδος, Νικόλαου Κοροβέση.

Στο πλαίσιο δράσης του ΥΠΠΟΑ «Στο φως του φεγγαριού», την Κυριακή 22 Αυγούστου ο αρχαιολογικός χώρος της Πλευρώνας θα παραμείνει ανοιχτός από τις 8 έως τις 11 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, προκειμένου να απολαύσει την ωραιότερη Πανσέληνο του ελληνικού καλοκαιριού!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 697 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.