Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 11:45

«Δύο παρόμοιες ομάδες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Γιάννης Ραπτάκης

Τα πάντα για το στοίχημα!

Έτσι όπως γύρναγα το πρόγραμμά της σημερινής μέρας, το μάτι μου έπεσε στο ματς της Ντινάμο Βουκουρεστίου που υποδέχεται τη νεοφώτιστη Μιοβένι (στη φωτό της στήλης οι πιθανές ενδεκάδες). Βασικά είδα την απόδοση και μου έκανε εντύπωση το ματς.

Ενδεχομένως οι λαμογιές που έκανε η Ντινάμο με συνέπεια να την τσιμπήσουν και να χάσει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές, να έχουν φοβίσει το μπουκ. Ως τώρα εντός έχει 2 νίκες αλλά εκτός 2 ήττες. Η Ντινάμο που έμεινε χωρίς μεταγραφές σαφώς και έχει υποχρεωτικά πάρα πολλούς νεαρούς (μόλις ένας 30ρης υπάρχει στο ρόστερ) αλλά ταλαντούχους. Η Μιοβένι που και αυτή έχει οικονομικά ζητήματα, όπως διαβάζω παίζει το ίδιο καμικάζι στυλ που παίζει και η Ντινάμο. Θυσιάζει την άμυνα ρισκάροντας μήπως και πάρει τρίποντα αλλά προς ώρας δεν της βγαίνει, για αυτό και οι 3 ήττες σε 4 ματς.

Να υποθέσω πως αν η Ντινάμο εξακολουθήσει το ίδιο δυνατή εντός, κατά πρώτον δεν θα χάσει. Κατά δεύτερον, επειδή εντός έδρας οι αγώνες της ανοίγουν στα σκορ (3-2, 3-1), να υποθέσω  ότι θα δούμε Over 1,5 γκολ. Συνδυάζω αυτά τα δυο και ελπίζω να υπέθεσα σωστά, αν και αυτό το combo που κάνω, στη στήλη δε με πάει.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Liga I Ρουμανίας στο Foxbet.

Διαβάστηκε 454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.