Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 22:36

Με πολλές συμμετοχές ο 2ος λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 2ος λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού “Παντελής Καρασεβδάς” ο οποίος ήταν αφιερωμένος στον Αστακιώτη χρυσό Ολυμπιονίκη του 1896 στη σκοποβολή.

Στον φετινό αγώνα δρόμου συμμετείχε μεγάλος αριθμός δρομέων και στις δυο διαδρομές (1.000μ για παιδιά & 5.000μ ενηλίκων), ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

«Ευελπιστούμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση του χρόνου με ακόμη περισσότερους δρομείς και μεγαλύτερη προβολή για τον τόπο μας. Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Παπαρίζο τον οποίο και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για τη υποστήριξη που μας παρείχαν», ανέφερε ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών.

Δείτε εικόνες:

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.