Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:23 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 18:50

Συγκινητικές εικόνες - Μαθητές βοήθησαν τον δάσκαλό τους να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας καθηγητής βρήκε τους ποιο κατάλληλους βοηθούς για τη μεγάλη πρόταση γάμου που είχε σχεδιάσει για τη δασκάλα και φίλη του.

Ο Τσέις Μπράουν, 21 ετών, είναι επίσης δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο Όουκβιλ στο Πρίνστον της Δυτικής Βιρτζίνια και έτσι κατάστρωσε κρυφά ένα σχέδιο για να κάνει έκπληξη στη φίλη του Κέιτλιν Γουάιτχεντ, 22 ετών.

Καθώς η Κέιτλιν μπήκε στο σχολείο στις 18 Μαΐου, βρήκε παρατεταμένους δεξιά κι αριστερά μαθητές και δασκάλους από κάθε τάξη που σχημάτιζαν διαδρόμους.

Καθώς προχωρούσε στους διαδρόμους του σχολείου, η Κέιτλιν αντιμετώπισε μια πληθώρα διαφορετικών εκπλήξεων πάνω στις οποίες είχε εργαστεί η κάθε τάξη ξεχωριστά.

Συνάντησε χάρτινα χειροποίητα λουλούδια, πολύχρωμα μπαλόνια μέχρι και ταμπέλες με ενθαρρυντικές φράσεις.

Ο Τσέις είχε επικοινωνήσει με κάθε τάξη τις προηγούμενες εβδομάδες, ζητώντας από τους μαθητές και το προσωπικό να κρατήσουν όλη τη διοργάνωση μυστική.

Καθώς η Κέιτλιν έφτασε στο τέλος του διαδρόμου που σχημάτιζαν οι μαθητές, συνάντησε τον Τσέις, ο οποίος στεκόταν όρθιος.

Η έκπληκτη Κέιτλιν πλησίασε στη συνέχεια το φίλο της, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για αυτήν και γονάτησε για να κάνει τη μεγάλη ερώτηση "θα με παντρευτείς;".

Η Κέιτλιν μη μπορώντας να αντισταθεί, απάντησε το μεγάλο "ναι" και φιλήθηκαν.

pronews.gr

Διαβάστηκε 720 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα