Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 23:11

Αγρίνιο: Λαμπαδηδρομία από τα εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα” για το έργο του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» στηρίζουν το έργο του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”, του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Μετά την διοργάνωση για τη ΦΛΟΓΑ των δύο θεατρικών παραστάσεων, την Παρασκευή και την Κυριακή, στις Καπναποθήκες Παπαστράτου, απόψε, λίγη ώρα νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η λαμπαδηδρομία, της οποίας ο τερματισμός ήταν προγραμματισμένος να γίνει στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου!

Να υπενθυμίσουμε πως η θεατρική παράσταση βασίστηκε στο βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας», που είναι ένα από τα διασημότερα βιβλία στον κόσμο.

Την ιστορία του μικρού πρίγκιπα την παρακολουθήσαμε από μαθητές του Λυκείου «Παναγία Προυσιώτισσα» σε διασκευή της εκπαιδευτικού του σχολείου Δήμητρας Μελικόκη.

Η αρχή της λαμπαδηδρομίας ήταν ο παλιός Άγιος Χριστόφορος και μέσω της Περιμετρικής Οδού, του Νέου Αγίου Χριστοφόρου και της οδού Παπαστράτου κατέληξε στην πλατεία Δημοκρατίας.

Χορηγοί στις διοργανώσεις των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα» ήταν: 

Καρβελάς ΑΒΕΕ, Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, Πανεμπορική Αγρινίου, Imperial Hotel, Premier Hotel, Τέντες Μπινιάρος, Σαμψώνας Μάρμαρα, V2, Across Hotelsand Resorts, Pisco, Super Market Αστέρας, Super Market Αστέρας Παλιούρα Κωνσταντίνα Φιλελλήνων 30, Παπακωστόπουλος Κέντρο Λογοθεραπείας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 775 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.