Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  6:19 πμ
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 23:11

Δήμος Ξηρομέρου: Ενστάσεις – αντιρρήσεις επί της ανάρτησης Τοπογραφικών Διαγραμμάτων μελέτης οριοθέτησης ρεμάτων της Αμβρακίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φέρεται σε γνώση κάθε ενδιαφερόμενου ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διαβίβασε στον Δήμο Ξηρομέρου, τη μελέτη οριοθέτησης των ρεμάτων της λίμνης Αμβρακίας.

Δεδομένου ότι προέκυψε η ανάγκη επιμέρους τροποποιήσεων, σας επαναδιαβιβάζουμε σε ηλεκτρονική μορφή, ψηφιακά, τα σχέδια των ρεμάτων όπως εκπονήθηκαν και επανυποβλήθηκαν, στα πλαίσια της μελέτης με τίτλο «Οριοθέτηση Ρεμάτων περιοχής Αμβρακίας» και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας σχετικά με την ανάρτηση (λαμβάνοντας υπόψη ως αρχή γενομένης την ανάρτηση της συνημμένης μελέτης του παρόντος εγγράφου).

Τυχόν ενστάσεις – αντιρρήσεις επί της προαναφερόμενης μελέτης, μπορούν να υποβληθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 311 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News