Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  5:05 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 13:04

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Πρόσκληση διορισμού για νέους επιλαχόντες – Ποιοι καλούνται για υγειονομικές εξετάσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αποκλεισμός υποψηφίων φέρνει νέους επιλαχόντες για μόνιμο διορισμό, προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες διοριστέων των κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσωπικού εξωτερικής φρούρησης  και φύλαξης

Όπως ορίζεται στην προκήρυξη 6Κ/2018 (ΦΕΚ17/22-05-2018 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), προκειμένου να καταρτιστούν οι «πίνακες διοριστέων» των κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσωπικού εξωτερικής φρούρησης  και φύλαξης επί τη βάσει των «οριστικών πικάνων κατάταξης», οι υποψήφιοι/-ες που περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες κατάταξης υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις και εν συνεχεία σε αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Λόγω αποκλεισμού σημαντικού αριθμού ανδρών υποψηφίων στις διενεργηθείσες, μέχρι σήμερα, πρακτικές δοκιμασίες και προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος από την οικεία προκήρυξη αριθμός διοριστέων ανδρών (522 θέσεις), το ΑΣΕΠ, με την υπ’ αρ. 272/08-03-2021 απόφασή του, διενήργησε αυτεπάγγελτο έλεγχο των αιτήσεων αναγκαίου αριθμού επιλαχόντων ανδρών υποψηφίων που είναι εγγεγραμμένοι στον Β΄ επικουρικό πίνακα κατάταξης των ως άνω κλάδων και ακολούθως κατήρτισε τον «πίνακα ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ υποψηφίων β΄ επικουρικου πινακα».

Ο εν λόγω πίνακας περιλαμβάνει επτακόσιους έξι (706) άντρες υποψήφιους οι οποίοι πληρούν τα προβλεπόμενα προσόντα των οικείων κλάδων και ως εκ τούτου δύναται να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις για τη διαπίστωση της υγειονομικής τους καταλληλότητας για την άσκηση των καθηκόντων των προκηρυχθεισών θέσεων.

Δείτε ΕΔΩ

Επίσης καλούνται να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και τριάντα εννέα (39) γυναίκες υποψήφιες οι οποίες, κατά τη συζήτηση του 2ου θέματος της 34ης/26-08-2020 συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Πρακτικών Δοκιμασιών, διαπιστώθηκε, με βάση προσκομισθείσες ιατρικές βεβαιώσεις, ότι δεν ήταν δυνατό να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις λόγω εγκυμοσύνης ή λοχείας.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της υπ΄ αρ. 47/23-06-2021 συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Πρακτικών Δοκιμασιών οι ως άνω υποψήφιοι/-ες (706 άνδρες και 39 γυναίκες), οι οποίοι/-ες καλούνται σε υγειονομικές εξετάσεις, περιλαμβάνονται στους ως κατωτέρω αντίστοιχους πίνακες ήτοι στον «Αλφαβητικό πίνακα ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ υποψηφίων β΄ επικουρικου πινακα ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» και «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ επιλαχουσών γυναικών υποψηφίων ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στα Καταστήματα (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) του Α.Σ.Ε.Π. Ειδικότερα, καλούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερών ήτοι από 26 Ιουνίου 2021 έως και 15 Ιουλίου 2021 να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Προκήρυξη 6Κ/2018
Ειδική Επιτροπή Πρακτικών ΔοκιμασιώνΤ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

το αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. «δελτίο υγειονομικής εξέτασης», κατάλληλα συμπληρωμένο σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες σε αυτό οδηγίες.

Τονίζεται ότι οι προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 15η Ιουλίου 2021 και όχι πριν από την 16η Απριλίου 2021.

Όσοι/-ες υποψήφιοι/-ες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή δεν προσκομίσουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης κατάλληλα συμπληρωμένο και εντός της ως άνω ορισθείσας αποκλειστικής προθεσμίας (από 26/06/2021 έως και 15/07/2021), αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία (αποκλεισμός από τη συμμετοχή στις Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες).

Όσοι/-ες υποψήφιοι/-ες κριθεί ότι διαθέτουν υγειονομική καταλληλότητα θα κληθούν με νεότερη ανακοίνωση να λάβουν μέρος στις προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες [άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (τρεις προσπάθειες), άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (τρεις προσπάθειες), δρόμος εκατό (100) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (μία προσπάθεια) και δρόμος χιλίων (1000) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (μία προσπάθεια)].

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 312 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.