Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 21:22

Τρόποι για να δείχνετε νεότεροι - Μυστικά που όλοι πρέπει να ξέρουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι περισσότεροι άντρες, όταν βλέπουν τα πρώτα σημάδια του χρόνου να κάνουν την εμφάνισή τους, σκέφτονται πως ήρθε η ώρα της απόσυρσης. Οι πρώτες ρυτίδες, οι πρώτες άσπρες τρίχες, κάποτε θα εμφανιστούν. 

Είναι αναπόφευκτο. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει, όμως, είναι σε πάρει από κάτω.

Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Για να βγεις κερδισμένος από αυτό, σου έχουμε πέντε τρόπους για να κερδίσεις ή να ξεγελάσεις, καλύτερα, τον χρόνο. Μην ξεχνάς, όμως, πως ο χρόνος δίνει σε έναν άντρα την ωριμότητα που του λείπει, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά.

Το πρώτο που έχεις να κάνεις, είναι να χαλαρώσεις.

Δεν είσαι ο πρώτος που περνάει κάτι τέτοιο, ούτε ο τελευταίος. Το δεύτερο, είναι να δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, κάποιες μικρές αλλά χρήσιμες συμβουλές. Κάποτε θα έρθει η στιγμή που θα μεταφέρεις τη γνώση σου οπότε καλό θα ήταν να είσαι διαβασμένος.

Σωστή στάση σώματος:

Καλό θα ήταν να είσαι ενημερωμένος από μικρή ηλικία ώστε να υπάρχει ήδη ένα υπόβαθρο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν έμαθαν να στέκονται σωστά και έτσι, με τα χρόνια, αρχίσαν να εμφανίζουν… καμπούρα. Δεν θα ήθελες να συμβεί κάτι τέτοιο. Κάθε πρωί, κάνε μια υπενθύμιση στον εαυτό σου, να έχει σωστή στάση σώματος.

Πρόσεχε το μούσι σου:

Όταν ήσουν νεότερος, άφηνες επίτηδες τα γένια σου να μεγαλώσουν για να δείχνεις μεγαλύτερος. Όταν όμως έχεις φτάσει σε μια ηλικία μετά τα 40, καλό θα ήταν να προσέχει το σχήμα στα γένια σου. Ένα κοντό, προσεγμένο γένι, θα σε κάνει να δείχνεις νεότερος.

Κάνε το σωστό κούρεμα:

Το πρώτο λάθος που κάνουν όλοι όταν έχουν άσπρες τρίχες, είναι να βάφουν τα μαλλιά τους. Αυτό, δεν βοηθά το δέρμα και το δέρμα δεν βοηθά με τη σειρά του τις τρίχες σου να μεγαλώνουν με τη συχνότητα που μεγάλωναν παλαιότερα, όταν ήσουν, ας πούμε, 25. Ένα κοντό κούρεμα, είναι μια καλή λύση.

Πρόσεχε τις κακές συνήθειες:

Πρώτα, πρέπει να κατανοήσεις πως μεγάλωσες και θα μεγαλώσεις ακόμα περισσότερο. Έτσι, πρέπει να προσέχεις και τις τροφές που καταναλώνεις, όπως τη ζάχαρη. Ή το αλκοόλ, ή το να μένεις ξύπνιος μέχρι αργά. Αυτά, συνήθως, πάνε μαζί. Με λίγα λόγια, να προσέχεις για να έχεις.

Κοιμήσου περισσότερο:

Το ακούμε από μικρά παιδιά. Ένας καλός ύπνος, εκτός από ενέργεια, μας κάνει γενικά καλό. Όπως είναι λογικό, όταν δεν κοιμόμαστε καλά, δείχνουμε καταπονημένοι και ταυτόχρονα μεγαλύτεροι από την πραγματική μας ηλικία. Κοιμήσου λοιπόν, βοηθά και στο δέρμα.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 3906 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.