Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 09:51

Ελληνίδες που παντρεύτηκαν μικρότερο άντρα και που η διαφορά δεν φαίνεται καθόλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κόντρα σε όλα τα κοινωνικά στερεότυπα που θέλουν τη γυναίκα πάντα νεότερη από τον σύντροφό της, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι οι ηλικίες δεν έχουν καμία σημασία. Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει διάσημες Ελληνίδες να ερωτεύονται άντρες μικρότερους ηλικιακά, και τελικά να οδηγούνται στον γάμο.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχουν μεταξύ τους ένα κοινό: Οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες από τους συζύγους τους και το age gap δεν φαίνεται (πραγματικά) καθόλου.

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας

Η διάσημη φωτογράφος είναι γεννημένη το 1973 και θα γίνει 48 ετών τον προσεχή Νοέμβριο, ενώ ο κατά 10 χρόνια νεότερός της Αποστόλης Τότσικας είναι γεννημένος το 1983. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο επτά χρόνια και την ευτυχία τους ολοκλήρωσαν τα δίδυμα παιδιά τους, η Ειρήνη- Χρυσή- Μαρία και ο Άγγελος- Μιχαήλ που είναι πια πέντε ετών.

Αθηναΐς Νέγκα – Γιάννης


Γεννημένη το 1974, η δημοσιογράφος είναι 14 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της, Γιάννη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί και ένα κοριτσάκι, την τριών ετών Φοίβη, ενώ η παρουσιάστρια έχει μια ακόμη μεγαλύτερη κόρη την Ελίζαμπεθ-Ούμα.

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένοι σχεδόν 24 χρόνια και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο τραγουδιστής είναι 51 ετών και η τραγουδίστρια 59 και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 21χρονο Δημήτρη, ενώ κανείς δε θα ξεχάσει τη δημόσια πρόταση γάμου που της έκανε στην εκπομπή «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997.

Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος

Η 47χρονη διακοσμήτρια και ο σύζυγός της έχουν 11 χρόνια διαφορά και είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2016 που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Διώνη.

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος

Η 49χρονη ηθοποιός και ο 46χρονος τραγουδιστής είναι ένα ακόμη ζευγάρι της ελληνικής showbiz που η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον σύζυγό της. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2014 και έχουν αποκτήσει δύο κοριτσάκια, την Αγάπη και την Αθηνά.

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης

Η Ευρυδίκη, γεννηθείσα το 1968 και περνάει εννέα χρόνια τον σύζυγό της και κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη, που είναι 44. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2019, στις 31 Αυγούστου μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Πηγή: missbloom.gr

Διαβάστηκε 738 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.