Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 18:15

Νοσοκομείο Αγρινίου: Νοσηλευτές θα καλέσουν για μάρτυρες συγγενείς θανόντων στη ΜΕΘ Covid-19

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την απόφασή τους να ζητήσουν του ιατρικούς φακέλους των συγγενών τους που πέθαναν έπειτα από νοσηλεία στη ΜΕΘ Covid-19 του Νοσοκομείου Αγρινίου και να ορίσουν τεχνικούς συμβούλους οι οποίοι θα διερευνήσουν διεξοδικά τα περιστατικά, έκανε γνωστή ο δικηγόρος  που εκπροσωπεί τέσσερις οικογένειες οι οποίες έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πρόκειται να αξιοποιηθούν μαρτυρίες νοσηλευτών που αφορούν ιατρικό προσωπικό. Εφόσον προκύψουν στοιχεία για  ευθύνες, όπως έχει ήδη γράψει το sinidisi.gr, οι συγγενείς θα προχωρήσουν ακόμα και σε ομαδικές αγωγές.

Ο κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto στο πλαίσιο ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις που δρομολόγησε η αποκάλυψη του υψηλού ποσοστού θνητότητας. Ο δικηγόρος εκπροσωπεί οικογένειες θανόντων σχετικά νέων ηλικιακά που θέλουν να μάθουν αν η απώλεια των συγγενών τους σχετίζεται με παραλείψεις. Υπογράμμισε μάλιστα ότι υπάρχουν μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού που κάνουν λόγο για “αμελή συμπεριφορά γιατρών”.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου των οικογενειών στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Lepanto:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.