Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  12:18 μμ
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 10:27

Αντιμέτωπο με το “βαθύ κόκκινο” το Μεσολόγγι – Ανησυχητικά τα στοιχεία για την Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αιτωλοακαρνανία “φλερτάρει” με την επιβολή μέτρων ως αποτέλεσμα της διασποράς του κορωνοϊού με ιδιαιτέρως έντονη την ανησυχία για το Μεσολόγγι το οποίο είναι πιθανό να εισέλθει από σήμερα Παρασκευή στο “βαθύ κόκκινο” του υγειονομικού χάρτη.

Όπως έχει ήδη γράψει το sinidisi.gr τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν στην Αιτωλοακαρνανία το προηγούμενο 24ωρο ήταν 121, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα, για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, η Περιφερειακή Ενότητα να βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας ακολουθώντας αυτές της Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Τα περισσότερα κρούσματα, 48,  καταγράφηκαν στο Αγρίνιο  ο πληθυσμός του οποίου είναι σαφώς μεγαλύτερος συγκριτικά με αυτόν του Μεσολογγίου όπου εντοπίστηκαν 33 περιπτώσεις Covid19 ενώ 24 κρούσματα αφορούσαν την περιοχή του Αιτωλικού.

Υπενθυμίζεται ότι  το Δημαρχείο της Ι.Π. Μεσολογγίου θα παραμείνει κλειστό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού για δεύτερη ημέρα, όπως ανακοινώθηκε χθες το πρωί οπότε και άρχισε η απολύμανση των εγκαταστάσεων.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες με αγωνία αναμένονται οι προτάσεις των Επιστημόνων για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν αλλά και τα νέα στοιχεία σχετικά με  το ρυθμό μετάδοσης του ιού σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 298 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News