Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 10:08

H έδρα παίζει τον ρόλο της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε κακή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η στήλη, αφού ούτε χθες επιβεβαιώθηκε κάποια από τις προβλέψεις. Το combo στο ματς της Εφές με τη Ρεάλ χάθηκε για ένα τρίποντο του Σέρχιο Γιουλ στα 6΄΄, ενώ στο Μιλάνο-Μπάγερν έγιναν δύο φάουλ λιγότερα από το line. Είναι προφανές ότι δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας τον τελευταίο καιρό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι επιλογές μου ήταν όλες σωστές. Πάμε στα επόμενα με περισσότερο διάβασμα και μεγαλύτερη προσοχή.

Παίξε νόμιμα στην interwetten casino

Γράφει για το Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Σήμερα αρχίζει το final 8 του Basketball Champions League στη Ρωσία και πριν κάνετε τις επιλογές σας, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στο αφιέρωμα της διοργάνωσης, όπου γίνεται η ανάλυση των οχτώ μονομάχων. Θα ασχοληθώ με τον πρώτο χρονικά προημιτελικό, ανάμεσα στη Νίζνι Νόβγκοροντ και τη Σαραγόσα. Η Νίζνι έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της έδρας, αφού το final 8 φιλοξενείται στο γήπεδό της. Γενικά, όπως είδαμε στα παιχνίδια που έδωσε φέτος στον όμιλο της ΑΕΚ, πρόκειται για μια ομάδα που είναι πολύ αθλητική και μπορεί να πνίξει τον αντίπαλό της με το περιφερειακό σουτ και το γρήγορο μπάσκετ. Στον δρόμο της βρίσκεται η φορμαρισμένη και ποιοτική Σαραγόσα, η οποία επίσης παίζει γρήγορο μπάσκετ και στηρίζεται πολύ στις επιδόσεις της στο ανοιχτό γήπεδο.

Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ωστόσο οφείλω να δώσω ένα προβάδισμα στην έδρα, καθώς συνηθίζεται σε τέτοιες διοργανώσεις να μην μένει η γηπεδούχος εκτός από τον πρώτο αγώνα. Δεν θα πάρω, όμως, σκέτο τον άσο, αλλά θα τον συνδυάσω με το Over 170.5, σε ένα line που μπορεί να μοιάζει ψηλό, αλλά αντιπροσωπεύει τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων. Το combo πληρώνει 3.51.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το FIBA Champions League στο Foxbet

Διαβάστηκε 286 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 20:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.