Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:32 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 18:41

Πρόσκληση συμμετοχής σε νέα ενεργειακά έργα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ικανοποιώντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας και ύστερα από διαρκή διαβούλευση με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, η Ένωση Αγρινίου ανακοινώνει την έναρξη της νέας γενιάς φωτοβολταϊκών σταθμών.

Ο Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της εποχής, αλλά και στο διαρκές αίτημα των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, που είτε δεν θέλησαν είτε δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στα προηγούμενα ενεργειακά έργα, ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία νέων Ενεργειακών Κοινοτήτων, που θα δραστηριοποιηθούν σε νέες επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα, που θα κατασκευαστούν στην Αιτωλοακαρνανία.

Αυτό κατέστη δυνατό ύστερα από την άοκνη προσπάθεια της Ένωσης, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε αναζήτηση λύσεων και σε διαρκή διαβούλευση με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, προκειμένου να διαμορφωθεί και κατάλληλα να αξιοποιηθεί το απαραίτητο πλαίσιο.

  • Το γεγονός ότι τα ενεργειακά έργα της Ένωσης Αγρινίου αποτελούν το παράδειγμα καλής πρακτικής και το μοντέλο «οδηγό» για ανάλογες επενδύσεις σε όλη τη χώρα, ασφαλώς συνέβαλε στο να δοθεί πλέον η δυνατότητα, σε ακόμη περισσότερους Αιτωλοακαρνάνες, να συμμετέχουν στα νέα έργα, στον τόπο τους.

Η υποβολή των αιτήσεων, που θα συνοδεύεται με την αίτηση συμμετοχής στις νέες Ενεργειακές Κοινότητες, θα γίνεται καθημερινά στα κεντρικά μας γραφεία του Συνεταιρισμού, αμέσως μετά τον εορτασμό του Πάσχα, δηλαδή από Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και για διάστημα δυο εβδομάδων, από 8:00 το πρωί μέχρι 3:00 το μεσημέρι.

Διαβάστηκε 331 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία