Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:47 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 19:51

Καθηλωτικό βίντεο με εναέρια πλάνα απο τον υδροβιότοπο Λούρου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον υδροβιότο Λούρου Αιτωλοακαρνανίας με εναέριες λήψεις μας ταξιδεύει το νεο βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση. Εικόνες που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και παραπέμπουν σε μέρη εξωτικά και γαλήνια όπου η φύση δείχνει το μεγαλείο της.

Ο υδροβιότοπος στον Λούρο θεωρείται δίκαια ό επίγειος υγρός παράδεισος της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και γενικά της Δυτικής Ελλάδας. Απέραντες παραλίες με θέα το Ιόνιο, απίστευτοι φυσικοί σχηματισμοί, πουλιά και άγρια ζώα σε ατελείωση φυσική βλάστηση συνθέτουν το δικό τους μοναδικό και ιδιαίτερο πίνακα ζωγραφικής. Οι εναέριες λήψεις μας πάνε εκεί που δεν μπορεί εύκολα να φθάσει ο άνθρωπος δινοντάς μας ξεχωριστές κοντινές εικόνες που μας κάνουν να πούμε για μια ακόμη φορά ότι ζούμε στον πιό πλούσιο σε φυσικό περιβάλλον Νομό της Ελλάδας.

Το βίντεο συνοδεύεται απο το μουσικό θέμα "Fly to Wetland" που συνέθεσε αποκλειστικά για αυτό το βίντεο ο Κωνσταντίνος Σαμψών (https://kSamson.gr)

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 2467 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 21:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis