Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  6:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 19:18

Νέες πτήσεις από Ρώμη και Πολωνία προς το Άκτιο για τη φετινή τουριστική περίοδο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αεροπορική εταιρεία Alitalia ανακοίνωσε μία νέα σύνδεση από τη Ρώμη προς το αεροδρόμιο του Ακτίου για το φετινό καλοκαίρι.

Πιο αναλυτικά από τις 2 έως τις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Επίσης η εταιρεία θα συνεχίσει το 2021 τις πτήσεις προς την Κέρκυρα(2-31 Αυγούστου 2 πτήσεις την εβδομάδα) και την Κεφαλονιά(2-31 Αυγούστου 2 πτήσεις την εβδομάδα) ενώ προς τη Ζάκυνθο το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και έως τις 30 Αυγούστου θα εκτελούνται επίσης δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Νέα σύνδεση με το Κατοβίτσε

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Πολωνίας η LOT Polish Airlines ανακοίνωσε 14 νέες συνδέσεις για το φετινή τουριστική περίοδο.

Για πρώτη φορά η εταιρεία προσθέτει στους προορισμούς της το αεροδρόμιο του Ακτίου προς το οποίο από τις 20 Ιουνίου έως τις 3 Οκτωβρίου θα εκτελεί από το Κατοβίτσε μία πτήση την εβδομάδα κάθε Κυριακή.

kefaloniapress

Διαβάστηκε 202 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News