Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:16 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 19:56

Άγριες μέλισσες: Χωρίζουν Πηνελόπη – Γραμματικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας χωρισμός και μια χαμένη ευκαιρία για μια νέα ζωή μακριά από το σπίτι των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες»

Τραγική η άγρια κακοποίηση του Μάνου Βόσκαρη στις φυλακές, με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη να δίνει μία από τις πιο δυνατές ερμηνείες στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο βιαστής της Ελένης πήρε ό,τι του άξιζε από τους σκληρούς συγκρατούμενούς του που εφάρμοσαν τους «άγραφους νόμους» της φυλακής με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Η Σοφούλα μαθαίνει την τύχη του ανθρώπου που την ξυλοκόπησε και απλά λυπάται που δεν… τον σκότωσαν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Απριλίου μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού Σέργιου, ενώ η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης δεν πάει όσο ομαλά θα περίμενε η κόρη του Δούκα.

Η Πηνελόπη, έκανε μεγάλο αγώνα να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο άντρες. Ο Μελέτης είναι ο μεγάλος της έρωτας, αλλά η συγγένεια ανάμεσά τους δεν τους αφήνει να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Από την άλλη, ο Αλέξης Γραμματικός είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να της κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά τον Μελέτη, κάτι που δεν πίστευε πως ήταν εφικτό.

Τελικά η Πηνελόπη αφοσιώθηκε στον σύζυγό της και έμεινε έγκυος, γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά στο σπίτι των Σεβαστών. Δυστυχώς η Πηνελόπη θα χάσει το παιδί που κυοφορεί, κάτι που θα φέρει αναταράξεις στη σχέση με τον Γραμματικό.

Όπως αναφέρει το spoiler της εκπομπής «Πρωινό» η Πηνελόπη θα χωρίσει με τον Αλέξη Γραμματικό και θα επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών όπου όλοι μένουν άναυδοι. Η Πηνελόπη ανακοινώνει στη Μυρσίνη ότι χωρίζει και της προσθέτει άλλον ένα πονοκέφαλο!Φυσικά ένας από τους λόγους του χωρισμού παραμένει ο Μελέτης. Θα είναι οριστικός ο χωρισμός;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Απριλίου μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού Σέργιου. Ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας. Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει τα σκαμπανεβάσματα. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Μια επίσκεψη όμως που θα φέρει τα πάνω- κάτω στα δυο σπίτια…

ethnos.gr

Διαβάστηκε 489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.