Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  1:22 μμ
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 10:58

Δήμαρχος Θέρμου: fake news για το ατύχημα στο Γεφύρι της Αρτοτίβας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαψεύδει ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας την επώνυμη καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες ατυχήματος που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο δήμαρχος Θέρμου επισκέφτηκε το Γεφύρι της Αρτοτίβας «για να δούμε από κοντά τα προβλήματα του δρόμου που οδηγεί στο σπουδαίο αυτό μνημείο , ενόψει συντήρησης που προγραμματίζουμε , αλλά και να δοθεί μια απάντηση στα fake news», σημειώνει.

Σύμφωνα λοιπον με τον δήμαρχο που επικαλείται επικοινωνία με τον οδηγό και την αστυνομική αρχή:
1ον) Δεν υπήρξε κανένα ατύχημα με φοιτητές επι του δρόμου που οδηγεί στο γεφύρι.
2ον) Ο οδηγός προσπάθησε να πάρει στροφή στην κοίτη του ποταμού και «κόλλησε» στην άμμο .
3ον)Ουδέποτε «προσγειώθηκε» το όχημα σε πέτρα από ύψος 3-4 μέτρων και η πέτρα που φαίνεται κάτω από το όχημα (στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ) ,την έβαλαν οι ίδιοι οι επιβαίνοντες για να ξεκολλήσει όπως μας είπε τηλεφωνικά ο ίδιος ο οδηγός.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο όσα γράφονται από αντιπολιτευτική διάθεση στην δημοτική αρχή , είναι ψευδή και υποβολιμαία.

«Ο δρόμος προς το γεφύρι γνωρίζουμε ότι έχει προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ,θα υπάρξει σύντομα μερική συντήρηση και ρίψη σκυροδέματος σε ανηφόρα , διαπλάτυνση στροφής και κατασκευή ζαρζανέτ», αναφέρει ο κ.Κωνσταντάρας.

konstantaras 30 3 2021

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 259 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News