Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  3:25 μμ
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 11:29

Η Ναύπακτος συμμετέχει στην “ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ” είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για την κλιματική αλλαγή και γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή προκειμένου να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη.

Φέτος, καθώς ο κόσμος προσπαθεί να ανακάμψει από την πανδημία COVID -19 και παράλληλα οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση και τη φύση, στη σύνοδο για το κλίμα, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα πως χρειάζεται να στραφούμε ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.

Χιλιάδες πολίτες, αλλά και δεκάδες φορείς, επιχειρήσεις και μνημεία στην Ελλάδα, θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για προστασία της φύσης.

Ο Δήμος Ναυπακτίας συμμετέχει, σβήνοντας συμβολικά στις 20:30 το Σάββατο 27 Μαρτίου, το δημοτικό φωτισμό στο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου, και στο κτήριο του Δημαρχείου.

Παράλληλα η περιβαλλοντική Οργάνωση “Πράσινο+Μπλέ”  θα προβάλει στις 20:30 διαδικτυακά στο Facebook και στο κανάλι You Tube  τις δράσεις “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ” που έχει υλοποιήσει μαζί με τον Δήμο Ναυπακτίας και το WWF Ελλάς από το 2009 έως και το 2013, στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Σας προσκαλούμε στις 20:30 το Σάββατο 27 Μαρτίου,  να κάνετε κι εσείς μια νέα αρχή και να κλείσετε συμβολικά τα φώτα του σπιτιού σας, στέλνοντας το δικό σας μήνυμα, μαζί με εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, για την ανάγκη προστασίας της φύσης.

Link Facebook για τις 20:30 :

https://www.facebook.com/prasinomple.ecomagazine

Link You Tube για τις 20:30 : 

https://studio.youtube.com/video/WXCOs9cyuJE/edit

*Πληροφορίες για τους συντάκτες : m. 693 6052 888  “Πράσινο+Μπλέ

 

Διαβάστηκε 304 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 11:34
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News