Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  3:28 μμ
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 14:43

Αγρίνιο: Τηλεδιάσκεψη την Τρίτη (30-3-2021 18:00) για τις επόμενες κινήσεις για το Πανεπιστήμιο από φοιτητές του ΔΠΠΝΤ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τηλεδιάσκεψη στην οποία και θα συζητηθούν οι περαιτέρω ενέργειες  που θα πρέπει να γίνουν με αφορμή το γεγονός ότι το σχέδιο του στρατηγικού ανασχεδιασμού στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πατρών, πέρασε με 46 ψήφους υπέρ, θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη, 30 Μαρτίου, στις 18:00 το απόγευμα.

Θα συμμετέχουν φορείς του Δήμου Αγρινίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος  Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, οι βουλευτές της ΝΔ,  Κώστας Καραγκούνης και Μάριος Σαλμάς , του ΚΙΝΑΛ  Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ,  Στυλιανός Μπλέτσας και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Έχουν κληθεί δημοσιογράφοι από τοπικές ιστοσελίδες του Δήμου Αγρινίου καθώς και φοιτητές του τμήματος ΔΠΠΝΤ προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Σημειώνεται ότι αν και ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα, 29 Μαρτίου, λόγω του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα η τηλεδιάσκεψη μετατέθηκε για την Τρίτη.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 256 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 14:57
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News