Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 18:16

Mr. Mojo - Διπολική Κραυγή - Νέο Single + Video

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Mr. Mojo συνεχίζει την ανοδική του πορεία με το δεύτερο κατά σειρά Digital Single του που κυκλοφόρησε και αυτό από την δισκογραφική εταιρία Real Music.

Πρόκειται για το τραγούδι «Διπολική Κραυγή» το οποίο έγραψε ο ίδιος ο ερμηνευτής και αναφέρεται στην Ψυχή και το Δίπολο που την διακατέχει κατά την αναζήτησή της.

Το τραγούδι περιγράφει το άσπρο και το μαύρο, τη χαρά και τη λύπη, τη μία και την άλλη κόρη ως δύο διαφορετικές διαθέσεις και αντιλήψεις μέσα στο ίδιο σώμα.
Η Σύνθεση και ο Στίχος παντρεύονται με την ιδιαίτερη ερμηνεία και τη Ροκ διάθεση του καλλιτέχνη σε ένα αποτέλεσμα που αξίζει να ακούσετε.

Οι Στίχοι και η Μουσική είναι του ίδιου του Mr. Mojo και η οπτικοποίηση του τραγουδιού «Διπολική Κραυγή» έγινε σε συνεργασία με τον ταλαντούχο ”Lefterono”.

Δείτε το video εδώ: 

Ακολουθήστε τον καλλιτέχνη:

FB page: https://www.facebook.com/Mr.MojoOfficialpage
Instagram: https://www.instagram.com/mr.mojo99/

Διαβάστηκε 361 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.