Πέμπτη, 4η Μαρτίου 2021  4:05 μμ

 

SITE DESCRIPTION

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:47

Φαρμάκης σε Λιβανό: Να προωθηθούν άμεσα τα έργα αναβάθμισης υδατίνων οικοσυστημάτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστολή Φαρμάκη σε Λιβανό, ώστε να προωθηθεί άμεσα ένα εμβληματικό έργο για τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού

Την παρέμβαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού ζητάει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση του έργου «Συμπληρωματικά έργα αναβάθμισης υδατίνων οικοσυστημάτων ν/δ Αιτωλοακαρνανίας», που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Αιτωλοακαρνανία, ιδιαίτερα δε για τον Δήμο Μεσολογγίου, με το μοναδικό σύμπλεγμα λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Με επιστολή του προς τον Υπουργό, ο Περιφερειάρχης σημειώνει πως το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας, χρηματοδοτείται απ’ το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αναμένεται να υλοποιηθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Στην επιστολή του, ο Περιφερειάρχης αναφέρεται στο ιστορικό των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε αύτη τη στιγμή σε μια ιδιαιτέρα κρίσιμη καμπή για να προχωρήσει ένα εμβληματικό έργο με αποτελέσματα πολλαπλασιαστικά για το σύνολο της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, ένα έργο με τεράστιο περιβαλλοντικό και οικονομικό αποτύπωμα».

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, η σωτηρία και ανάπτυξη της Λιμνοθάλασσας, μέσα απ’ το συγκεκριμένο έργο, απαιτεί κάθε δυνατή προσπάθεια. «Είμαι σίγουρος ότι θα πράξετε ότι απαιτείται για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και να ενταχθεί άμεσα το εν λόγω έργο. Ο μηχανισμός της Περιφερείας καθώς και το σύνολο των αιρετών στελεχών βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή με διάθεση να βοηθήσουμε κάθε προσπάθεια για το κάλο του τόπου μας. Θεωρήστε λοιπόν δεδομένη την κάθε είδους βοήθεια που μπορεί να χρειαστεί εκ μέρους μας είτε σε επίπεδο ενημέρωσης είτε υπηρεσιακών ενεργειών» καταλήγει ο κ. Φαρμάκης.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 50 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα