Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 14:22

Παναιτωλικός: Πρώτη φορά με επτά Έλληνες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για πρώτη φορά φέτος ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε με επτά Έλληνες στην αρχική του ενδεκάδα. Στον αγώνα με την ΑΕΚ έπαιξαν τέσσερα δικά του παιδιά (Κωνσταντόπουλος, Μαλής, Λιάβας, Τσιγγάρας) και τρεις (Τζανακάκης, Μανθάτης, Βέργος) ακόμα, περιορίζοντας των αριθμό των ξένων.

Δεν είναι μόνο ρεκόρ για φέτος (το προηγούμενο ήταν έξι στο Βόλο), αλλά και ρεκόρ τετραετίας. Την τελευταία φορά που άρχισε ματς με επτά Έλληνες ήταν στις 21 Ιανουαρίου 2017 στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο (2-0). Τότε έπαιξαν Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Κουτρομάνος, Μάκος.

Οι ίδιοι επτά έπαιξαν μια βδομάδα πριν στη νίκη 3-2 με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Αν πάμε πιο πίσω, μόνο την πρώτη χρονιά που αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία θα βρούμε επτά Έλληνες. Ήταν η περίοδος που αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές, μιας και παίκτες όπως οι Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Σιόντης, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Καραμαλίκης, έπαιξαν στο ίδιο σχήμα (κυρίως) στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει παίξει ποτέ στη Super League με οχτώ Έλληνες παίκτες στην αρχική του ενδεκάδα.

Πηγή: agrinio-sports.gr

 
 
Διαβάστηκε 279 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.