Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 11:02

Μεσολόγγι: Προς αποχώρηση και ο Γκριν!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελικά δεν θα είναι ο Τσαντ Μπράουν η μοναδική απώλεια του Μεσολογγίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Ντεβόντε Γκριν είναι έτοιμος να… πετάξει προς άλλες πολιτείες. Ευρωπαϊκές για την ακρίβεια.

Ο Γκριν κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα με το Μεσολόγγι και ήδη τράβηξε επάνω του την προσοχή άλλων ομάδων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη δύο προτάσεις για τον Γκριν, από ομάδες άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Και φυσικά αν επιμείνουν τότε οι νεοφώτιστοι δύσκολα θα μπορέσουν να κρατήσουν τον παίκτη.

Κι αυτό γιατί οι αμοιβές των παικτών του Μεσολογγίου είναι εξαιρετικά χαμηλές. Κι αν υπάρξει προοπτική για μεγαλύτερο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα κανείς δε θα μπορέσει να τους σταματήσει. Βεβαίως αυτή η κατάσταση ήταν εν γνώσει των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Γκριν, που με το Μεσολόγγι κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο, έχει κατά μέσο όρο 16,1 πόντους με 46,5% στα τρίποντα (20/43) κι ακόμα 2,3 ασίστ στα περίπου 28 λεπτά που μένει στο παρκέ.

Έβαλε το νικητήριο καλάθι στην πρώτη νίκη του Μεσολογγίου στην Basket League, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη. Πρωταγωνίστησε στο διπλό στην Ρόδο επί του Κολοσσού ενώ έκανε ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα (24π) στην 3η νίκη (αντίπαλος ήταν ο Ιωνικός).

Πηγή:sporttime.gr
Διαβάστηκε 240 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.