Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:32 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 23:48

Κλάτενμπεργκ: «Καθαρό το πέναλτι σε Αριγίμπι, καθυστέρησαν οι διαιτητές»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής έκανε ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το πέναλτι του Αριγίμπι.

Σημειωτέον ότι η εσχάτη των ποινών για τον Παναιτωλικό υποδείχθηκε κατόπιν χρήση VAR, με αρκετή καθυστέρηση. Ο Φράνκο Μάζουρεκ αστόχησε. Ο Αλέξης Κούγιας έβγαλε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος και για λανθασμένη απόφαση.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όχι απλώς επιβεβαιώνει την ορθότητα της απόφασης μα βγάζει στη… σέντρα τους διαιτητές που καθυστέρησαν να αποφασίσουν τόσο για το πέναλτι:

«Ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι μετά από διεκδίκηση δύο ποδοσφαιριστών για την μπάλα μέσα στην περιοχή. Μετά από έλεγχο στο VAR κατελόγισε πέναλτι.

Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση διότι ο αμυνόμενος δεν βρήκε την μπάλα ενώ στο μαρκάρισμά του έκανε καθαρή επαφή με το συρόμενο πόδι του στο πίσω μέρος του ποδιού του αντιπάλου.

Ωστόσο η καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης δεν είναι αποδεκτή και ο VAR θα έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι σε ουδέτερη ζώνη και να ζητήσει άμεσα έλεγχο της φάσης πολύ γρηγορότερα από τα πέντε λεπτά και 20 δευτερόλεπτα που απαιτήθηκαν.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 308 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.