Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 10:43

Πάμε Ισπανία με σημείο κινήτρου και επιλογή από το clasico!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, με το οποίο καταπιάνεται στη σημερινή στήλη του στο Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης.

Μάθετε εδώ τα πάντα για την netbet

Όπως το περιμέναμε κύλησε χθες το ντέρμπι της Πόλης με την Αναντολού Εφές να επικρατεί της Φενερμπαχτσέ με 85-72 και να μας δίνει το 2.11 του combo bet που επιλέξαμε. Σήμερα, το κουπόνι είναι αρκετά πλούσιο, καθώς υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση σε όλη την μπασκετική Ευρώπη!

Η στήλη θα ασχοληθεί με δύο αγώνες από την ACB. Αρχίζουμε από τη Σεβίλλη και τον αγώνα Μπέτις – Φουενλαμπράδα. Οι γηπεδούχοι έχουν εδώ και τρεις αγωνιστικές τον Χοάν Πλάθα στον πάγκο, με τον έμπειρο προπονητή να έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, ειδικά στην άμυνα, αλλά να μην έχει κάνει… σεφτέ στις νίκες, με αποτέλεσμα η Μπέτις να είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης. Η Φουενλαμπράδα από την άλλη, έχει βρει αρκετές νίκες, με τελευταία αυτή της περασμένης Τρίτης κόντρα στην Μάλαγα, αλλά γενικά το τελευταίο διάστημα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για μια νίκη για την Μπέτις, η οποία θα έρθει μέσα από την άμυνα. Θα επιλέξω το combo bet 1 & Under 166.5 σε απόδοση 2.33.

Πάμε και στο παιχνίδι που περιμένουν όλοι οι μπασκετικοί της Ευρώπης, το clasico ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί λόγω του Τομάς Ερτέλ έχει κάνει το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παιχνίδι ακόμα μεγαλύτερο από ό,τι συνήθως. Πρόβλεψη σχετικά με τον τελικό νικητή είναι αρκετά δύσκολο να γίνει, ωστόσο έχω ξεχωρίσει ένα ειδικό για τον Νικ Καλάθη. Είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας γκαρντ θα μείνει για αρκετή ώρα στο παρκέ, καθώς απόντος του Ερτέλ, είναι η μοναδική λύση έμπειρου παίκτη που έχει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη θέση του πλέι μέικερ. Όσο μένει ο Καλάθης στο παρκέ τόσο πιο πολύ θα γεμίζει την στατιστική του, οπότε το Over 19.5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ σε απόδοση 1.87  μπαίνει στις επιλογές μου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα προγνωστικά και ειδήσεις για το πρωτάθλημα της ACB.

Διαβάστηκε 426 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 20:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.