Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 18:16

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκινεί μοιράζοντας συσσίτιο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χθες ήταν στην ακριτική Κίναρο και δίπλα στην κυρά Ρήνη την μοναδική κάτοικο του νησιού. Σήμερα μοίρασε φαγητό σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Υπόκλιση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φορώντας τα γάντια της και την μάσκα της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μας εξέπληξε ευχάριστα για ακόμα μια φορά αφού μοίρασε συσσίτιο σε ανθρώπους που δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό στο κέντρο της Αθήνας.

Εικόνες πρωτόγνωρες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού ξέφυγε από τα τυπικά και βρέθηκε δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε λοιπόν την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», συνομίλησε με τους εθελοντές και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, συμμετείχε στη διαδικασία διανομής του συσσιτίου και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.

Νωρίτερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές και άκουσε τα διαδικτυακά κάλαντα από μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, από παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου, από εθελοντές εφήβους πρόσφυγες κι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από παιδιά δημοτικών σχολείων και του εκκλησιαστικού γυμνασίου Ξάνθης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/