Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:39 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 17:15

Παναιτωλικός: Χωρίς τα δύο ακραία μπακ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα τράβηγμα στο δικέφαλο άφησε τον Ντάλσιο εκτός αποστολής και τον Παναιτωλικό χωρίς τους ακραίους αμυντικούς που είχε βασικούς στα προηγούμενα ματς.

Ο δεξιός μπακ Τζανακάκης αποβλήθηκε στο Βόλο και είναι τιμωρημένος, ο αριστερός μπακ (σε όλα τα ματς επί Δέλλα) Ντάλσιο τραυματίας.

Έτσι ο τεχνικός του Παναιτωλικού θα πρέπει να στηριχτεί σε άλλους παίκτες για να καλύψει το κενό που αφήνουν. Δεξιά έπαιξε στο Βόλο μετά την αποβολή ο Τσιγγάρας, που τα πήγε πολύ καλά. Υπάρχει και η εναλλακτική του νεαρού Μεντίνα. Αριστερά είναι διαθέσιμος ο έμπειρος Βάντερσον και ο νεαρός Περέιρα.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες απουσίες, Ματσόλα, Μαλής, είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας αλλά δεν κρίθηκαν έτοιμοι να μπουν τώρα στην αποστολή. Πολύ περισσότερο δρόμο έχει να διανύσει ο Καρασαλίδης που κάνει θεραπεία.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.