Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 22:37

Βόλος-Παναιτωλικός: 0-0 (Δηλώσεις προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στην αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες του στο Πανθεσσαλικό
Ο Παναιτωλικός πήρε σήμερα (13/12) τον βαθμό στο Βόλο παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 28' και ο Δέλλας στάθηκε στη NOVA στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του. «Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός απέναντι σε μία καλή ομάδα. Τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο λόγω των συνθηκών. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών, την αυταπάρνηση και τις αλληλοκαλύψεις. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Σίγουρα θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις. Πρωταρχικός στόχος είναι να βελτιώσουμε την ομάδα που έχουμε για να ανασάνουμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό το ματς τελείωσε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Λόπεθ: «Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με κάθε τρόπο»

Ο Άνχελ Λόπεθ στάθηκε στο γεγονός ότι παρά τις πολλές προσπάθειες των παικτών του, το γκολ δεν ήρθε, με συνέπεια ο Βόλος να μείνει στο 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Όσα είπε ο τεχνικός του Βόλου στη NOVA:

Για το αν ο Ουάρντα καθόταν μόνος του στη βροχή για το πέναλτι που έχασε: «Έχει χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς και είναι λογικό. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με κάθε τρόπο αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να σκοράρουμε».

Για το αν θα ήταν καλύτερο να έπαιζαν 11 εναντίον 11: «Όχι, γιατί η αριθμητική υπεροχή μας έδωσε συντριπτική κατοχή. Πίστευα πως με κάποιο τρόπο θα σκοράραμε, αλλά δυστυχώς δεν έγινε».

Για το μέλλον του Βόλου στη σεζόν και για τις δύο μεταγραφές που έχουν γίνει: «Η σκέψη μου είναι θετική. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερο μέλλον. Έχουμε κάνει έναν καλό πρώτο γύρο. Θέλουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ και να πετύχουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 561 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 07:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.