Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 19:16

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Πιθανή η αλλαγή έδρας – Φαβορί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σοβαρή είναι η πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, καθώς στον Παναθηναϊκό θέλουν να δώσουν χρόνο στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, προκειμένου να… δέσει. Πρώτη επιλογή και φαβορί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Πολύ σοβαρά παίζει το… σενάριο να πραγματοποιηθεί σε άλλο γήπεδο η εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Οι αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκαν μεν, αλλά οι ιθύνοντες του τριφυλλιού θεωρούν ότι πρέπει να δώσουν χρόνο στον χλοοτάπητα του Ολυμπιακού Σταδίου για να… δέσει.

Η έδρα που αποτελεί…. φαβορί για να γίνει το ματς είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης,καθώς ο Πανιώνιος δεν έχει υποχρεώσεις, διότι τα πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν να βρουν εναλλακτική, αλλά αν δεν βρεθεί το ματς θα γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστηκε 633 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.