Κυριακή, 19η Μαίου 2024  1:24 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 20:20

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (2-0) Τί δήλωσαν οι προπονητές (+Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τη μια πλευρά λύπη, από την άλλη χαρά, ήταν τα πρόσωπα που έδειξαν οι προπονητές του Λεβαδειακού και του Παναιτωλικού αντίστοιχα, στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

sup-panai-levadeiakos-synxi3


Ειδικότερα ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για ένα παιγνίδι «σφιχτό» που δεν είχε φάσεις ειδικά στο πρώτο μέρος και που στο δεύτερο αν και η ομάδα του ήταν καλύτερη και κόντρα στη ροη του παιγνιδιού, δέχτηκε τέρμα. Ο προπονητής του Λεβαδειακού τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα επικεντρώνεται πλέον στα επόμενα δυο παιγνίδια που έχει μέσα σε μια εβδομάδα.
Δεν θέλησε πάντως να σχολιάσει τη διαιτησία, αν και ρωτήθηκε σχετικά αφού μετά τη λήξη του αγώνα άνθρωποι του Λεβαδειακού κινήθηκαν κατά του διαιτητή της αναμέτρησης.

sup-panai-levadeiakos-synxi2

Ο Γιάννης Μαντζουράκης από την πλευρά του είπε πως ο διαιτητής άφησε τον αγώνα να εξελιχθεί ομαλά και δεν επηρέασε την ομάδα με αποτέλεσμα αυτή να παίξει καλό παιχνίδι αφού δημιούργησε συνολικά 18 τελικές σε σχέση με τις 5 του αντιπάλου.
Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, μιας και την ανέλαβε στο ματς του πρώτου γύρου με τον Λεβαδειακό είπε πως ένιαι «λίγο καλύτερη» και πως έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.
Όσο για τις μεταγραφές, απάντησε πως γίνεται δουλειά ώστε να αποκτηθεί μέσα από τη δουλειά, η κατάλληλη «χημεία».

Δείτε τις δηλώσεις και σε βίντεο απο το agriniotv.gr

 

Διαβάστηκε 1815 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 21:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.