Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:21 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 18:57

Ξεκινάει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τους μακροχρόνια ανέργους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ και σε 15-20 μέρες ξεκινάει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 15.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών, όπως είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η διοικήτρια του οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη. 

«Σε 15 – 20 μέρες θα έχει βγει η πρόσκληση στον αέρα», είπε η κ. Καραμεσίνη, υπογραμμίζοντας ότι, μέχρι τώρα, τα προγράμματα απασχόλησης δεν είχαν δώσει έμφαση σ’ αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Το dikaiologitika.gr αναδημοσιεύει τις δηλώσεις της διοικήτριας, η οποία σημειώνει: «δεν θα απευθύνεται μόνο σε 15.000 ανέργους, αλλά θα παραμένει ανοιχτό. Αν εξαντληθούν οι θέσεις θα δώσουμε ακόμα περισσότερο προϋπολογισμό για να μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας όλοι οι άνεργοι οι οποίοι επιλέγονται από τις επιχειρήσεις. Θα κάνουμε ένα μονίμως ανοιχτό πρόγραμμα γι αυτή την κατηγορία ανέργων».

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2124 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία