Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  11:09 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 18:35

Μαθητές στη Στράνωμα αποκλεισμένοι από το σχολείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε απόγνωση είναι οκτώ μαθητές στο χωριό Στράνωμα της Ορεινής Ναυπακτίας καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στο δρόμο και εμποδίζει τη μεταφορά τους στο σχολείο.

Xαρακτηριστικά είναι τα λόγια μιας μαθήτριας που αναφέρει: «Είμαστε σε ένα χωριό ορεινής Ναυπακτίας Στρανωμα…Έχουμε έξι μέρες να πάμε σχολείο γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον δρόμο και κανένας δεν έχει κάνει κάτι να φτιαχτεί. Είμαστε 8 παιδιά, έχουμε χάσει μια εβδομάδα μαθήματα και το χειρότερο είναι ότι δεν δικαιολογούνται οι απουσίες .Είμαστε παιδιά που ζούμε σε ένα χωριό και θέλουμε να μάθουμε πράγματα να προχωρήσουμε στη ζωή μας και εσείς μας άφηνε χωρίς δρόμο να μην μπορούμε να πάμε σχολείο».

Αξιοσημείωτη ωστόσο και η τοποθέτηση του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου Γιώργου Χριστόπουλου που αναφέρει: « Ως Δ/ντης του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου που φοιτούν μαθητές από τη συγκεκριμένη περιοχή ενώνω κι εγώ τη φωνή μου για άμεση λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε! !
Ο Δήμος Ναυπακτίας οφείλει να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να δώσει πρόσβαση στο λεωφορείο να μεταφέρει τους μαθητές!!!Τώρα!».

www.e-nafpaktia.gr 

Διαβάστηκε 582 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.