Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  5:32 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 00:17

Προσεχώς 141 προσλήψεις σε ιατρικές και παραϊατρικές ειδικότητες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπεγράφησαν οι δύο προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ ΚΕΕΛΠΝΟ, 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου) και Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) για την αξιοποίηση του κονδυλίου των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει εξασφαλίσει το υπουργείο Υγείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της Έκτακτης Χρηματοδότησης του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME). Οι συμφωνίες αφορούν στην πρόσληψη 141 ατόμων ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με το in.gr, οι θέσεις είχαν προκηρυχθεί μέσω πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία αναρτήθηκε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του ΚΕΕΛΠΝΟ και θα καλύψουν τις άμεσες και επιτακτικές ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω των αμείωτων προσφυγικών ροών σε Γενικά Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας.

Με τις προγραμματικές συμφωνίες καλύπτεται περίπου το 80% των προκηρυγμένων θέσεων, ενώ όσες έμειναν κενές θα επαναπροκηρυχθούν άμεσα

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία