Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:11 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 12:35

Δήμος Αγρινίου: Πρόσληψη χειριστών τρακτέρ με δίμηνη σύμβαση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007 για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του COVID -19»

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει ότι για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του COVID -19», θα προχωρήσει στην πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας τριών (3) εργαζομένων με την ειδικότητα ΔΕ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ –ΤΡΑΚΤΕΡ)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται εντός τριών  (3) ημερών ήτοι από 1 Αυγούστου 2020 έως και  3 Αυγούστου  2020 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση , και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπόδειγμα αίτησης: ΑΙΤΗΣΗ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1659 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 12:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.