Σάββατο, 18η Μαίου 2024  11:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 10:33

Οι αποθήκες Ηλιού στο Αγρίνιο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οχι και τόσο ευχάριστο το θέμα που επέλεξα σήμερα. Βέβαια είναι ένα θέμα χιλιοδημοσιευμένο κατά καιρούς από πολλούς συμπολίτες. Πρόκειται για τις παλαιές αποθήκες Ηλιού.
Πριν από κάποια χρόνια ίσως θα είχε νόημα η αναπαλαίωσή τους. Οπως όμως όπως έχουν καταντήσει σήμερα μάλλον χρειάζονται κατεδάφιση.. Τι μπορεί να αναπαλαιωθεί πλέον σε αυτό το κτήριο;
To ενδιαφέρον είναι ότι στην ανατολική πλευρά των άλλοτε κραταιών αποθηκών υπάρχει παρκιγκ. Θα ήθελα να ήξερα οι κάτοχοι αυτοκινήτων που τα παρκάρουν κοντά στον ετοιμόρροπο τοίχο αισθάνονται ασφαλείς για τα όχηματά τους;
Επί πλέον το εσωτερικό του σίγουρα θα είναι χώρος ερπετών και αρουραίων. Από τις πόρτες αρχίζουν και προβάλουν δένδρα που φύτρωσαν στο έδαφος του υπογείου των αποθηκών.
Κάποιος μου έλεγε ότι το κτήριο είναι διατηρητέο και δεν μπορεί κανείς να επέμβει για οποιαδήποτε εργασία σε αυτό.
Επαναλαμβάνω κάποτε το κτήριο ήταν διατηρητέο… τώρα είναι μάλλον κατεδαφιστέο… τουλάχιστο έτσι νομίζω…

Γιάννης Γιαννακόπουλος

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.